Kdo smo?V družbi TaskFin združujemo strokovnjake specializirane na področjih ocenjevanje vrednosti za širok spekter strank. Našim strankam lahko nudimo celovite in strokovno podprte storitve ocenjevanja vrednosti v skladu s relevantnimi standardi ocenjevanja vrednosti.

Družba je bila ustanovljena leta 2014 in ponuja svoje storitve strankam v Sloveniji in v tujini

Organizacijska struktura družbe TaskFin in bogate izkušnje vključenih strokovnjakov omogočajo, da lahko svojim strankam ponudimo strokovno podprte storitve ocenjevanja vrednosti in to ne glede na vrsto poročila ali predmeta vredotenja. Zato lahko glede na potrebe naših strank in namen vrednotenja, ponudimo različne vrste poročil, ki segajo od mnenja o vrednosti do celovitega poročila o oceni vrednosti.

Ponosni smo, da lahko svojim strankam nudimo fleksibilno strukturo zaračunavanja naših storitev s prilagodljivimi roki za izvedbo storitve. Pri opravljanju storitev vrednotenja v vlogi neodvisnega finančnega svetovalca se v družbi TaskFin držimo Hierarhije pravil ocenjevanja vrednosti Slovenskega inštituta za revizijo (SIR).

Čeprav je naše glavno področje delovanja vrednotenje oziroma ocenjevanje vrednosti, nam poglobljeno poznavanje gospodarskih razmer v širšem okolju ter poznavanje mnogih gospodarskih dejavnostih, v kombinaciji z bogatimi izkušnjami vključenih strokovnjakov, omogoča da našim strankam ponudimo  tudi storitve finančnega  svetovanja, transakcijske storitve ter davčne in pravne svetovalne storitve.
.

Naša ekipa


Leon Živec

Leon Živec

Znanja in izkušnje:


Leon ima več kot 15 let delovnih izkušenj s področja revidiranja, skrbnih pregledov, forenzičnih pregledov ter storitev svetovanja v Sloveniji in po drugih državah v Evropi. Od tega je 3 leta delal v Londonu. Pri svojem delu se je veliko srečeval tudi s pregledovanjem cenitvenih poročil za podjetja in nepremičnine. Od leta 2016 dela med drugim tudi na projektih vrednotenja podjetij in projektov.

Je pooblaščeni ocenjevalec vrednosti podjetij ter pooblaščeni revizor z licenco Slovenskega inštituta za revizijo.

Po opravljeni diplomi iz ekonomije je pridobil še diplomo Master International Business – MIB ter licenco pooblaščenega revizorja – ACCA. 

Je član mednarodne skupine ACCA in SIR.

DM Foto zo DSC 0428Z

Danilo Marinović

Znanja in izkušnje:

Danilo ima dolgoletne izkušnje, tako pri davčnem svetovanju, kakor tudi v  praksi davčnih organov. V teh vlogah se je ukvarjal z obdavčevanjem pravnih in fizičnih oseb, zlasti z davkom od dohodkov pravnih oseb, dohodnino in davkom na dodano vrednost.  Danilo je še posebej kot strokovnjak za davčni postopek svetoval številnim domačim in mednarodnim strankam v razmerjih z davčnimi organi. Svoje znanje in izkušnje je tudi kot predavatelj prenašal na kandidate za pridobitev strokovnih  nazivov pri Slovenskem institutu za revizijo. V okviru velike mednarodne revizijske in svetovalne družbe se je udeleževal mednarodnih izobraževalnih programov s področja združitev  in prevzemov,  intelektualne lastnine in transfernih cen.

Je pravnik z opravljenim državniškim izpitom in preizkušeni davčnik s certifikatom Slovenskega inštituta za revizijo. 

Rajko Srednik

Rajko Srednik

Znanja in izkušnje:


Rajko ima več kot 23 let delovnih izkušenj na področju ocenjevanja vrednosti nepremičnin. Bogate izkušnje si je pridobil s številnimi projekti ocenjevanja vrednosti, bil je tudi član skupine pri Slovenskem inštitutu za revizijo, ki je bila zadolžena za pripravo predpisov na področju ocenjevanja vrednosti v Sloveniji. Kot projektni vodja je delal tudi na področju gradbeništva.

Je pooblaščen ocenjevalec vrednosti nepremičnin z licenco Slovenskega inštituta za revizijo.

Zakaj izbrati ravno nas?

V družbi TaskFin dajemo našim storitvam osebno noto, ki je velike svetovalne družbe včasih ne premorejo. Ponosni smo na sposobnost biti fleksibilni, strokovni in vedno dajati našim strankam občutek dostopnosti.
Vsaki naši stranki se v največji meri in v vsakem trenutku osebno posvetimo!