Kdo smo?V družbi TaskFin združujemo strokovnjake specializirane na področjih ocenjevanje vrednosti za širok spekter strank. Našim strankam lahko nudimo celovite in strokovno podprte storitve ocenjevanja vrednosti v skladu s relevantnimi standardi ocenjevanja vrednosti.

Družba je bila ustanovljena leta 2014 in ponuja svoje storitve strankam v Sloveniji in v tujini

Organizacijska struktura družbe TaskFin in bogate izkušnje vključenih strokovnjakov omogočajo, da lahko svojim strankam ponudimo strokovno podprte storitve ocenjevanja vrednosti in to ne glede na vrsto poročila ali predmeta vredotenja. Zato lahko glede na potrebe naših strank in namen vrednotenja, ponudimo različne vrste poročil, ki segajo od mnenja o vrednosti do celovitega poročila o oceni vrednosti.

Ponosni smo, da lahko svojim strankam nudimo fleksibilno strukturo zaračunavanja naših storitev s prilagodljivimi roki za izvedbo storitve. Pri opravljanju storitev vrednotenja v vlogi neodvisnega finančnega svetovalca se v družbi TaskFin držimo Hierarhije pravil ocenjevanja vrednosti Slovenskega inštituta za revizijo (SIR).

Čeprav je naše glavno področje delovanja vrednotenje oziroma ocenjevanje vrednosti, nam poglobljeno poznavanje gospodarskih razmer v širšem okolju ter poznavanje mnogih gospodarskih dejavnostih, v kombinaciji z bogatimi izkušnjami vključenih strokovnjakov, omogoča da našim strankam ponudimo  tudi storitve finančnega  svetovanja, transakcijske storitve ter davčne in pravne svetovalne storitve.
.

Naša ekipa


Leon Živec

Leon Živec

Znanja in izkušnje:


Leon ima več kot 15 let delovnih izkušenj s področja revidiranja, skrbnih pregledov, forenzičnih pregledov ter storitev svetovanja v Sloveniji in po drugih državah v Evropi. Od tega je 3 leta delal v Londonu. Pri svojem delu se je veliko srečeval tudi s pregledovanjem cenitvenih poročil za podjetja in nepremičnine. Od leta 2016 dela med drugim tudi na projektih vrednotenja podjetij in projektov.

Je pooblaščeni ocenjevalec vrednosti podjetij ter pooblaščeni revizor z licenco Slovenskega inštituta za revizijo.

Po opravljeni diplomi iz ekonomije je pridobil še diplomo Master International Business – MIB ter licenco pooblaščenega revizorja – ACCA. 

Je član mednarodne skupine ACCA in SIR.

2016 10 25 07 26 28

Mag. Nemec Valter

Znanja in izkušnje:


Valter je v svoji več kot 17 letni karieri pridobil bogate izkušnje tako na področju podjetniških financ (kontroler, finančni svetovalec in namestnik direktorja za ekonomiko in finance), kot tudi izkušnje s področja upravljanja in vodenja podjetij in projektov (namestnik predsednika nadzornega sveta).

Od leta 2002, ko je magistriral na področju ocenjevanja vrednosti, je v številnih projektih pridobil izkušnje na področjih ocenjevanja vrednosti podjetij in projektov, nakupa in prodaj podjetij, skrbnih pregledov in prestrukturiranj podjetij.

Je pooblaščeni ocenjevalec vrednosti podjetij z licenco Slovenskega inštituta za revizijo.

Zakaj izbrati ravno nas?

V družbi TaskFin dajemo našim storitvam osebno noto, ki je velike svetovalne družbe včasih ne premorejo. Ponosni smo na sposobnost biti fleksibilni, strokovni in vedno dajati našim strankam občutek dostopnosti.
Vsaki naši stranki se v največji meri in v vsakem trenutku osebno posvetimo!